Warme Jassen Winterswijk

WebmasterNieuwsbericht

De organisatie van Warme Jassen Winterswijk is dolenthousiast over de eerste resultaten van de actie, die loopt van 29 oktober tot en met 3 december 2022. Wie wil helpen, laat een warme jas achter onder de bogen van het Oude Raadhuis aan het Kuipers Rietbergplein. Wie een jas nodig heeft, neemt er gewoon een mee!
Dit bericht staat op de Facebook pagina van de organisatie: https://www.facebook.com/warmejassen
Zegt het voort, zegt het voort…. we zijn officieel van start!!πŸŽ‰ πŸ˜ƒΒ De hekken, geleverd door Te Selle Bouw, staan op hun plek onder de bogen van het oude raadhuis van Gemeente Winterswijk.
Een half uur na de opening hingen er al 34 mooie en schone jassen in alle maten een soorten aan de rekken, mede dankzij de dames van Stichting Mini Manna Winterswijk en een flinke schenking van LIFE Winterswijk. Ook kwam al een aantal Winterswijkers langs met jassen, wat een supergave start!! 🎈
De tussenstand na 3 dagen: 77 jassen gebracht, 51 jassen gehaald!! Ook mutsen, handschoenen en sjaals 🧣zijn gewild!
Toen we er vanmiddag even waren hingen er nog weinig jassen, de rekken waren bijna leeg. Gelukkig kwam op dat moment een mevrouw 4 prachtige jassen brengen, dankbaar!!πŸ˜‡
Blijf jassen, mutsen, handschoenen en sjaals brengen!! Het komt goed terecht en het is zo nodig πŸ™
P.s. er hingen ook broeken, sokken en nieuw ondergoed aan de rekken. Deze kunnen we helaas niet gebruiken, de Kledingbank Winterswijk eo is daarvoor een betere bestemming.