Metrokaart Zorglandschap Winterswijk

Volg de lijnen of kijk op www.armoedevrijwinterswijk.nl/metrokaart voor uitgebreide informatie en de interactieve versie van de metrokaart.

Waar kun je aankloppen als er echte geldnood is en je iets absoluut nodig hebt om verder te kunnen? Waar haal je goedkope tweedehands spullen als je op jezelf gaat wonen? Waar kun je terecht voor financieel advies of het invullen van moeilijke formulieren?

Waar kun je anderen ontmoeten en een beetje genieten van gezelligheid? Met deze ‘metrokaart’ maakt Stichting Platform Armoedevrij Winterswijk een eerste aanzet om overzicht te geven in de meest voorkomende initiatieven.

Winterswijk bevat veel initiatieven en liefdadigheidsinstellingen die het beste voor hebben met kwetsbaren in onze Winterswijkse samenleving. Op verschillende ‘metrostations’ kun je terecht voor kundig advies of een luisterend oor. Op veel metro- stations worden activiteiten georganiseerd voor de gezelligheid en om anderen te ontmoeten. Bij sommigen kun je zelfs een aanvraag doen om je financieel te ondersteunen. Ook kun je hier en daar erg goedkoop of zelfs gratis mee-eten. Volg de lijnen en bekijk op welk ‘metrostation’ je kunt uit- of instappen.